03/771 58 58   |    info@groenzorggeertweyn.be Showtuin: Kerkstraat 85 | 9140 Temse
Gratis staal aanvragen

Kunstgras legservice Dendermonde

Voordat wij aan het werk gaan overleggen wij uitvoerig uw wensen en noden. Zo ziet uw tuin er precies uit zoals u dit wenst. Ook voor de aanleg van kunstgras op het terras bent u bij ons aan het goede adres. Een mooie tuin, onderhoudsarm, dat is pas luxe.

Expertise

Wij hebben een jarenlange expertise, u kunt er zeker van zijn dat u als tevreden klant achterblijft. Een juiste ondergrond en goede fundering zijn van belang voor de duurzaamheid van de grasmatten. Lees de kunstgras leginstructie voor meer informatie over de aanleg van het gras.

Levering 

In de regel leveren wij het kunstgras binnen drie werkdagen. Wij plaatsen uw bestelling bij onze fabriek, zodra de fabriek bevestiging geeft maken wij een afspraak met u. De kunstgras bestelling kan bij onze showtuin worden geleverd of bij u op locatie. Lees meer over kunstgras bestellen. Uiteraard worden alle benodigde materialen meegeleverd.

Aanleg

Vooraf bespreken wij met u het plan voor de aanleg. Wellicht kunt zelf al voorbereidingen treffen, indien u dit wenst. Bekijk onderstaande video voor aanleg details.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras